• KALPANARTS REIMAGINED

SIMEON

SIMEON is een Indiase hedendaagse dansvoorstelling van choreograaf Kalpana Raghuraman met livemuziek door het Matangi Quartet en in samenwerking met Festival Classique. Een tweeluik gebaseerd op de beroemde werken Canto Ostinato en Lemniscaat van componist Simeon ten Holt, waarin Kalpana in gaat op ‘het individu’ en ‘de groep’ en de druk van het dagelijkse leven. (Les Meer)

Bestel Kaarten Première: Festival Classique, 23 juni 2017

Welkom bij Kalpanarts Reimagined

In de periode 2017-2018 zit  St Kalpana – Arts Reimagined in het kunstenplan van de stad Den Haag! Dit betekent dat we nu officieel deel uitmaken van de culturele instellingen die de stad Den Haag ondersteunt! De eerste Indiase hedendaagse dansgezelschap om dit ooit te ontvangen in Nederland – of door de ‘mainstream’ op deze manier erkend te worden.

Na een zeer vruchtbare periode van samenwerken was het tijd was voor Kalpana om productiehuis Korzo te verlaten en haar eigen stichting op te richten. Ze begon te werken met Gysele ter Berg, een getalenteerde, ervaren en uiterst dynamische zakelijke leider. Ze richtte haar dansgezelschap op met een raad van veelzijdige mensen en nu is het doorwerken aan een kleurrijk toekomst met mooie projecten!

VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMSTIGE Projecten

Door de jaren heen heeft Kalpana bijzondere voorstellingen gecreëerd en kijkt er nu naar uit om met getalenteerde dansers en een geweldig team verder te bouwen. U kunt video en foto’s bekijken om een idee te krijgen van de omvang van haar werk en de onderwerpen. En we nodigen u uit om de agenda te bekijken om live een voortelling bij te wonen!

© 2015 Copyright - Kalpanaraghuraman.com